Certificeringen

Vogelaar Bestratingen heeft diverse certificeringen, om de kwaliteit, deskundigheid en vakmanschap van ons werk te onderstrepen. Hieronder vindt u een overzicht van deze certificeringen.

ISO 9001KOMO certificering (BRL 9334)

Vogelaar Bestratingen is KOMO/BRL9334 gecertificeerd. Dit betekent het juist aanbrengen van maaiveldinrichting in de vorm van elementenverharding inclusief de fundering en de aansluiting op gebouwen, putten en kolken en overige inrichtingselementen, zoals verkeersbordpalen, lantaarnpalen, straatmeubilair en de aansluiting op bestaand straatwerk.

ISO 9001ISO 9001: kwaliteitsmanagement

Vogelaar Bestratingen is ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en zorgt ervoor dat bedrijven klantgericht werken, dat er duidelijkheid is voor medewerkers en kostenbesparing in het oog wordt gehouden.

VCA gecertificeerdVCA: veiligheid, gezondheid en milieu

Vogelaar Bestratingen is VCA (2017/6.0.) gecertificeerd en garandeert zich hiermee een veilige werkplek en weet zich bewust van veilig werken met respect voor het milieu.

Fundeon: erkend leerbedrijfFundeon: leerbedrijf voor infra

Vogelaar Bestratingen is als bestratingsbedrijf door Fundeon aangemerkt als erkend leerbedrijf en heeft hiervoor een certificaat ontvangen. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Iedere leerling wordt begeleid door een deskundige leermeester die het beroep als professional uitvoert.

Erkend leerbedrijf voor groenopleidingenAequor: leerbedrijf voor groenopleidingen

Vogelaar Bestratingen is ook door Aequor aangemerkt als erkend leerbedrijf voor groenopleidingen. Deze certificering is mogelijk omdat Vogelaar Bestratingen ook ervaren, gediplomeerde hoveniers in vaste dienst heeft.