Vogelaar Bestratingen: vakmanschap & kwaliteit

Vogelaar Bestratingen is in 2008 opgericht door de eigenaar Aarnoud Vogelaar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een flink team hardwerkende en zeer gemotiveerde werknemers, die samen de mooiste en beste buitenruimtes voor u willen creëren. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit, want onze werknemers zijn vakbekwame en deskundige professionals, die graag met u meedenken.

Enorme ontwikkeling, tevreden klanten

Dankzij een duidelijke visie, gedreven bedrijfsvoering en uitzonderlijke betrokkenheid, hebben wij in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Onze opdrachtgevers merken onze gedrevenheid, het meedenken, de flexibele inzet en het perfectionisme waarmee de opdrachten worden afgerond op en schakelen ons daardoor graag weer in voor een volgende klus.

VCA en ISO gecertificeerd

Vogelaar Bestratingen investeert zowel in zichzelf als in anderen en ontwikkelt zich continu volgens de trends op de arbeidsmarkt. Vogelaar Bestratingen loopt voorop als het gaat om de ontwikkelingen in het machinaal straten. Wij hebben een uitgebreid machinepark om alle werkzaamheden volgens de eisen van de arbowetgeving te kunnen uitvoeren. Ook heeft ons bedrijf diverse certificeringen, zoals VCA en ISO, om de kwaliteit, deskundigheid en vakmanschap van ons werk te onderstrepen.

Kortom: heeft u een buitenruimte waar wat aan gedaan moet worden en zoekt u een bedrijf wat op dat gebied uitstekende kwaliteit en inzet levert... neem vooral contact met ons op!